Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 1 mei 2011

De Euromast en Delfshaven










En nog een heel mooie dag. Vanochtend hebben we eerst een flinke wandeling gemaakt met Kaya rondom Rozenburg, eigenlijk is dat hier ons normale middag-rondje. En rond elf uur zijn we richting Rotterdam vertrokken, zonder hondje. Ik herinnerde me uit boekjes van school plaatjes van Delfshaven en dat wilden we wel eens gaan zien. Vandaag is het ook nog eens heel helder weer en dus leek de Euromast een heel goed idee. Leo was wel eens in het restaurant boven geweest, maar verder niet en ik was er helemaal nog niet geweest. Goed plan dus. Eerst naar het eerste platform en daarna met een draaiende soort glazen lift helemaal naar boven, 185 meter hoog. We hebben het uitzicht bewonderd en op de foto's is te zien dat het inderdaad mooi was.
We zijn verder gelopen door Het Park, langs de Coolhaven naar Delfshaven. En, ja hoor de plaatjes van vroeger waren er. Schoeners in de haven, pakhuizen, een leuk plaatje.

Geen opmerkingen: