Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 30 mei 2011

Ede, hei en bossen


Deze week hebben we een nieuwe GPS gekocht.
Natuurlijk moet deze helemaal uitgetest worden nog voor we met vakantie gaan. Dus vanochtend kwam ik van mijn werk thuis en Leo had een route uitgezet.
We zijn op de hei in Ede gaan kijken hoe dit apparaat werkt. Nou het gaat prima. In Nederland, België en Luxemburg, staat er een kaart op het scherm. In Griekenland zullen we van punt naar punt moeten lopen, eigenlijk net als we dat al deden met de oude gps.
We zijn begonnen aan de Arnhemse weg, waar we in het verleden heel veel rondjes met Kaya hebben gedaan in het losloopgebied. Daarna verder naar het noorden, richting Otterloo. Het lopen ging niet zo vlot over de kleine bospaadjes en het rulle zand van de paardepaden. Dus rond half twee hebben we de route ingekort, omdat ik om drie uur nog wat werk moest verzetten. Maar we hebben ons weer prima vermaakt en gaan verder met het maken van routes in Nederland én in Griekenland.



Geen opmerkingen: