Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 13 mei 2011

Veere, Arnemuiden, Middelburg













Vandaag gaan we richting Middelburg. We gaan een flinke wandeling maken en blijven lekker de hele middag buiten. Ergens tussen Middelburg en Veere zetten we de auto neer en wandelen dan naar Veere. Wat een ontzettend leuk stadje is dat om te gaan kijken. Oude straatjes en huisjes. En doordat het nog geen toeristenseizoen is, ook nog niet druk. Dus die leuke kleine straatjes zijn niet vol met mensen. Straten met huizen waar overal de luiken van de voorraadkelders te zien zijn. Bijna elk huis heeft een naam boven de voordeur en een jaartal. In de ijscowinkel een hond geknuffeld die wel erg veel op een jonge Kaya leek. We konden via de sluis oversteken naar de andere kant van het Kanaal door Walcheren en liepen door naar Arnemuiden. Daar hebben we even gedacht aan het liedje over de klok van Arnemuiden. Het stadje zal ooit aan zee hebben gelegen, maar is nu opgeslokt door polders. Op naar Middelburg. Als we het bord "doodlopende weg" hadden gezien, dan hadden we geen bijna twee kilometer heen en weer hoeven lopen. Maar de zon in ons gezicht en een niet gesnoeide haag maken het zien wat moeilijker. Maar gaat ook Middelburg hebben we gehaald en het schitterend stadhuis op het plein hebben we gezien, ook daar oude huizen aan het water.
Kortom, weer een heerlijke lange wandeling

Veere
Visleurster Arnemuiden
Stadhuis Middelburg

Geen opmerkingen: