Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 22 november 2011

Santa Cruz



15 km; 5 uur

Vanochtend hebben we het welkompraatje beluisterd van Marisa, onze hostess van Arke. Zij komt uit Belgie, maar woont al 25 jaar hier op La Palma en is getrouwd met een echte Palmeros. Het is een beetje grijs vandaag en dus beslissen we om vandaag maar te gaan lopen om de spieren weer te laten wennen aan het klimmen. La Palma is het steilste eiland ter wereld, de hoogste top is 2500 meter op een eiland van 28 bij 38 kilometer. En we hebben vervoer geregeld naar het startpunt van de vulkaanroute aankomende donderdag, die willen we echt deze vakantie doen. En dus moeten we wel even inlopen. We proberen aangegeven routes van onze wandelkaart te lopen. Op La Palma hebben ze heel veel moeite gedaan om goede routes uit te zetten en ze ook goed te bewegwijzeren. De plattegronden van La Palma op het internet zijn niet zo goed, heel veel wegen staan er niet op, dus proberen we het op een deze manier. We lopen via een omweg naar Santa Cruz en dan langs de kust terug.




Geen opmerkingen: