Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 26 november 2011

Vrijdag en zaterdag

Gisteren, vrijdag, hebben we genoten van het heerlijke weer en het echt heel rustig aangedaan. We konden ook niet veel meer. We waren ons er ernstig van bewust dat we spieren hadden en dat we ze hadden gebruikt ook. Gisteravond kon ik bijna geen stap verzetten, zeker niet op het moment dat je even hebt gezeten om te eten. Maar gelukkig ging het vanochtend weer wat beter. En aangezien er een flinke dot bewolking hing, hadden we bedacht om met de bus naar Santa Cruz te gaan. En daarna terug te lopen, dat is maar een kilometer of vier, dus dat moest wel lukken. Ik wilde in Santa Cruz eens in een sportzaak kijken naar hiking/wandelstokken. Daar heb je toch wel wat aan bij die tochten die we maken. Die hebben we gevonden en gekocht. In de hoofdstraat werden we getrakteerd op een voorstelling van een dansschool, waar jonge meisjes dansten en de castagnettes (die kleppertjes in de handen) lieten horen. Nog veel schattige balkonnetjes gezien en toch weer een op de foto. De onderste foto is van de haven van Santa Cruz, waar bijna iedere dag grote cruiseschepen aanmeren om daar hun ladingen met toeristen eruit te gooien, die dan in een paar uur de stad te bekijken. Onderweg naar ons hotel brak de zon weer door en hebben we de rest van de middag lekker zitten lezen aan de rand van het zwembad. Om vijf uur verdwijnt de zon achter de bergen en dan is het meteen een stuk frisser. Ja ook hier is het winter. De winkelmevrouw vertelde ons dat de temperatuur in El Paso gisteren was gezakt tot twee graden, dat ligt wel hoog, maar toch. Maar hier is de temperatuur overdag heerlijk met zo'n 22 graden. Lekker hoor!



Geen opmerkingen: