Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 21 november 2011

We zijn er weer

Vanochtend zijn we op tijd uit Rozenburg weg gegaan. De vertrektijd stond gewoon aangegeven om 12.45 uur, dus dan moet je op tijd weg. De mist was echt erg, maar de files waren opgelost, alleen op de A13 reed het nog langzaam. We waren om 10.40 uur op Schiphol. Op de borden stond bijna alleen cancelled en delayed. Maar onze tijd stond op 12.45 en bleef ook op die tijd. We vertrokken keurig op tijd en kwamen om 17.20 (nederlandse tijd) aan. Hier was het dus 16.20 uur, even wachten op de koffers en dan met de bus richting hotel. We waren er om half 6. De kamer ziet er goed uit. We hebben even water en cola gehaald en zijn daarna aan het buffet begonnen. Nu even de blog bijwerken en dan naar bed, want het was al met al toch weer een lange dag.

2 opmerkingen:

Tamara en Dennes zei

Ja jullie hebben gisteren met de vlucht geluk gehad, er gingen niet veel vluchten op tijd en een hoop helemaal niet!
Nou een goed begin voor een fijne vakantie dus, geniet ervan, we lezen het wel!

Anoniem zei

Hallo lieve mensen,
Goed te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. en nu maar lekker genieten.

veel liefs
B&P