Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 8 oktober 2013

Midweek Texel, de eerste dag



Vandaag aangekomen op Texel. We hebben met onze vrienden Ben en Petra afgesproken in Den Helder. Wij laten de auto staan en reizen verder met hun auto. We zijn er om kwart over twee en moeten dan nog even wachten op de sleutel. We drinken dan in het huisje eerst een bakkie koffie met een heerlijk stukje vlaai en gaan dan de boodschappen doen.
Als alles binnen is gaan we nog even een stukje lopen. Naar het strand, verder naar het noorden naar de vuurtoren en daarna weer naar ons tijdelijke huisje. Toch even 9,4 km in 2 1/2 uur. Het is prachtig weer. Als we terug komen is inmiddels de zon onder gegaan en zijn we toen aan wat hartigs. We zijn nu al moe van de lange dag en de zeelucht.







Geen opmerkingen: