Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 29 december 2013

De omgeving van Zeist


18,1 km; 4 uur 28 minuten

Een prachtige blauwe lucht vandaag en met de beelden van de Nieuwe Wildernis van gisteren in onze gedachten gaan wij ook verder met het verkennen van ons eigen land. We gaan richting Zeist. We parkeren de auto bij station Driebergen - Zeist en wandelen door de omgeving. We maken ook vandaag weer wat extra kilometers, want hier kun je niet door en daar kun je niet in. We lopen dus een paar keer heen en weer. Maar al met al is het weer een lekkere wandeling en ook best afwisselend.
We lopen langs de statige villa's aan de Driebergseweg met tuinen als parken. We komen door loofbossen en dennenbossen en over heidevelden. Landgoed Heidestein is een mooie plek. We komen zelfs weer sprengen tegen. We hadden er nog nooit van gehoord en nu ineens binnen een week 2 keer. Het laatste stukje gaat weer over een landgoed, prachtig, de poort staat open en je mag er vrij wandelen. Maar dan opeens staan we voor een bord verboden toegang en dus moeten we alsnog rechtsomkeert. Maar ook vandaag vinden we de auto weer terug. Toch een mooie wandeling.












Geen opmerkingen: