Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 7 april 2014

Weekend Saarburg, Duitsland: Kastel Staad

Zondag 6 april: 24,9 km; 7 uur 5 minuten



Vandaag is het mooi, de lucht is blauw en er zijn maar een paar kleine wolkjes. We rijden met de auto een stukje voorbij Saarburg en willen daar starten, maar het blijkt dat we vanaf die plek niet de weg over kunnen steken om op onze route te komen. Dus toch een stukje terug gereden en de wandeling vanaf daar gestart. Het is een mooie wandeling. Op het kaartje staat een langwerpige uitstulping naar rechts, dat is een Felsenwanderung. Een wandeling tussen rotsen, niet van die kleintjes, nee flink grote. De wandeling gaat naar Kastel Staad. Ik denk dus: een kasteel. Mooi niet dus, het dorpje op de hoogvlakte heet gewoon zo. Een beetje jammer, dat wel. We zijn inmiddels wel al goed moe, de wandeling van gisteren zit duidelijk in onze benen. Maar het komt allemaal goed, we komen gewoon weer bij de auto aan.
Als we weer in Warsberg zijn duiken we snel even in het zwembad om de spieren te ontspannen. Daarna eten we iets in de caravan en duiken vroeg onder de wol, we zijn OP.
De volgende dag hebben we spierpijn, het waren dan ook stevige wandelingen. 
Het weekend zit erop, het was heerlijk om even het hoofd leeg te maken en we hebben weer mooie tochten gemaakt.

Draadjes in het graas
Draadjes met pareltjes in het gras









Geen opmerkingen: