Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 16 september 2014

Nationaal Park Drents-Friese Wold


20 kilometer; 6 uur 5 minuten

We zijn een midweekje in Drenthe met onze lieve vrienden Petra en Ben. Ons thuis is deze week een huisje op landgoed 't Wildryck bij Diever.
Vandaag wandelen we door Nationaal Park Drents-Friese Wold, ten noorden van Diever. We vertrekken vanaf het landgoed en lopen door de bossen, langs heidevelden en vennetjes. We stoppen vaak om foto's te maken van paddenstoelen, zwammen, plantjes en bloemen. Ook de mooie doorkijkjes langs bomen en struiken over de vennetjes en heidevelden zijn geliefde onderwerpen. We wandelen de kilometers makkelijk weg. Als we in Diever zijn, pikken we een terrasje, want het is prachtig weer. Dus een drankje en een ijs zijn wel erg lekker. Dan lopen we weer naar ons tijdelijke adres en lopen de Groningerweg af en komen langs één van de vele hunebedden die Drenthe rijk is.

Huisje 85, 'De Bosuil' op landgoed 't Wildryck

Op weg

Bloemscherm met zaden
Inktzwam
Meertje
Voor het nageslacht

Paddenstoelen
Spin in web
Mooi
Toch nog een vlinder(tje)
Op een kluitje
Leuk bankje in Diever
Diever, Drents brinkdorp
IJs met advocaat en slagroom, mmm, lekker
Hunebed D52 bij Diever en bij 't Wildryck om de hoek
Fluwelige zwam

Geen opmerkingen: