Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 11 november 2014

Boswachterij Westerschouwen




17,8 km; 5 uur 28 minuten

En ook vandaag is het prachtig weer, blauwe lucht en een lekker zonnetje. Eerst is de jas zeker nodig, maar als we even bezig zijn is het toch echt lekker warm.
We lopen langs het zweefvliegveld van Nieuw Haamstede (waar nu niets te doen is) weer naar de Westerlichttoren en gaan vandaar weer naar het strand, dat we bijna voor ons alleen hebben. We lopen naar het zuiden en komen dan via de duinen in de boswachterij Westerschouwen. Het is mooi wandelen daar, zo nu en dan wel een klimmetje erin en vaak door rul zand. We moeten dus wel ons best doen om de kilometers te maken. We lopen ook door de kasteelbossen van slot Haamstede, dit blijken de enige loofbossen op Schouwen-Duiveland te zijn. Dan komen we door de Zeeperduinen en zijn daarna weer op weg naar Nieuw Haamstede. Een heerlijke wandeling met prachtig weer

Daar is de Westerlichttoren weer
Uitzicht over Nieuw Haamstede

Het strand bijna voor ons alleen



Boswachterij Westerschouwen
Bossen van slot Haamstede


Het blijft leuk, zo in 'het wild'.
Krullebol

Geen opmerkingen: