Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 14 november 2014

Naar Renesse en terug in de stromende regen


19,1 km; 4 uur 54 minuten met Petra en Ben

Vanochtend was het nog droog in Nieuw Haamstede, dus hebben we besloten om toch te gaan lopen. We lopen over het strand naar Renesse, het is wel wat fris maar nog steeds droog. We zien zeehonden in de verte op een zandbank liggen. Als we bij Renesse van het strand gaan en de duinen in, begint het te regenen. Gelukkig hebben we de plu's bij ons, dus de bovenkant blijft redelijk droog. In Renesse drinken en eten we iets bij het Wapen van Zeeland en dat smaakt prima. Maar we moeten ook nog terug en het regent flink. Maar we zijn echte stoere wandelaars dus we gaan de uitdaging met de nattigheid en de grijzigheid aan. We lopen door het centrum naar camping De Julianahoeve en lopen vandaar via het duinpad naar het fietspad. We volgen het fietspad dat achter de duinen ligt om zo uit te komen in Nieuw-Haamstede. Jammer genoeg blijft het regenen maar we houden de moed erin en lopen stevig door.
We lopen langs het natuurgebied De Maire. De shetlandpony's en de Hereford-runderen staan bij de bomen te schuilen. Nog een klein stukje en dan zijn we bij onze eindbestemming. We zijn er flink nat van geworden en het maakt de wandeling wel een stuk minder aangenaam, maar de warme koffie thuis smaakt dan wel erg goed.
Er zit toch wel wat kleur in dit plaatje

Petra en Marlies aan de wandel, toen was het nog droog
Renesse
Echt nat en grijs
En wij ook ... echt nat

Geen opmerkingen: