Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 30 oktober 2016

Bunnik bij Rhijnauwen en Vechten


12 km; ongeveer 3 uur

En natuurlijk genieten we en wandelen gewoon verder in Nederland. We stappen in de auto en rijden naar Rhijnauwen bij Bunnik. Het is nog redelijk vroeg, tegen half 11, en er zijn nu nog plaatsjes op de parkeerplaats. Vandaar lopen we langs de Kromme Rijn, Gaan over een bruggetje en lopen dan richting Fort Rhijnauwen. Het is er druk met mensen die een wandelingetje maken of iets gaan drinken in het huis van het landgoed. We genieten van het prachtige weer en de herfstkleuren. Verder gaan we langs de landgoederen van Oud- en Nieuw Amelisweerd. We wandelen onder de A12 door en zien dan aan onze linkerhand het terrein van Golfclub Amelisweerd. Even verder komen we bij het Fort bij Vechten. We lopen er nu niet in, maar er omheen. Op het P-terrein staan veel Lelijke Eendjes (Citroën), je kunt ze daar huren en een ritje in de omgeving maken. Maar wij lopen verder, gaan weer onder de A12 door en zijn dan weer vlak bij Bunnik. Inmiddels is de parkeerplaats mudvol en staan we zelfs te wachten tot we eraf kunnen.
Het was een lekkere wandeling en een heerlijk weertje.




Geen opmerkingen: