Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 28 oktober 2016

Laatste dag dit jaar in Chartata

Heerlijk zo'n weekje. De eerste dag, zaterdag, was een erg natte dag. Veel regen, maar een goeie temperatuur. Daarna kwamen vier prachtige en zonnige dagen. We hebben nog twee heel mooie wandelingen gemaakt en genoten van de zon, de omgeving en de uitzichten.
In ons toekomstige huisje hebben we foto's gemaakt en alle maten genomen, getekend waar de stopcontacten en lichtschakelaars zitten. En steeds weer gekeken wat een prachtig uitzicht we hebben.
Maar de laatste twee dagen zijn grijs en er valt regen. Toen het vanochtend droog was zijn we toch maar even gaan wandelen, maar we kwamen toch nat en koud weer thuis, ondanks de pluutjes en de regenjacks, Zo is het dus ook in de herfst op Zakynthos en het is prima dat we ook dit zien. In Alykes is het bijna uitgestorven, in Alikanas zijn nog wel wat winkeltjes en restaurants open, want daar zijn nog hotels die gasten hebben. Maar na dit weekend is dat ook over, dan is het echt einde seizoen.
Wij vliegen morgen naar Nederland en gaan ons langzaam bezig houden met onze verhuizing naar hier.


Geen opmerkingen: