Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 26 september 2019

Thessaloniki - Paracin Servië 535 km

We zijn rond 8 uur wakker en genieten van een uitgebreid en lekker ontbijt in het hotel en rijden om 9.15 uur weg. We rijden via Serres in Griekenland naar Bulgarije. Daar rijden we naar het noorden en zien een paar uur later Sofia liggen. We komen daar vandaag niet en rijden door naar de grens van Bulgarije. Daar duurt het wachten best lang, drie kwartier later zijn we er doorheen, maar de grens van Servië maakt dat nog 20 minuten langer. Dan kunnen we door en we rijden door een enorme onweers- en regenbui naar Paracin. Ons hotel is Restauran 035. Het is een mooie ruime kamer. Als we de koffers hebben neergezet gaan we eerst een rondje lopen want het was best een hele zit vandaag. Om half 8 zijn we weer in het hotel en eten dan een lekker maaltje in het restaurant van het hotel. Het gaat niet heel erg laat worden vandaag, morgen weer een lange dag.

richting Bulgarije

Een lange rij achter ons ..., maar voor ons ook

Kerk van de Heilige Drieëenheid in Paracin

Een bijzonder hotel (hotel Petrus) in Paracin

en nog eens Paracin

Geen opmerkingen: