Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 30 september 2019

Waal, Duitsland - Mont Royal Landal Greenparks Krov, Duitsland 568 km

Het wordt een lange rit vandaag en daarom besluiten we om het grootste gedeelte over de autobahn te rijden. Als we dat niet zouden doen, zou het rond 8 uur worden om aan te komen. De autobahn gaat vlot tot er file ontstaat. We rijden een eindje om en komen een stuk verder de autobahn weer op als alles weer rijdt. Als we nog ongeveer 170 km moeten doen gaan we van de snelweg af en gaan verder over de provinciale wegen. Het rijdt heel ontspannen en Leo houdt van het autorijden op deze manier. Maar dan moet het allemaal wel goed gaan. Maar nee, de 1e omleiding is een feit, want de weg is opgebroken. Maar ach, een aantal kilometer verder zijn we weer op de route. Dan gaat het een stukje goed. Maar als we denken dat we er bijna zijn is er weer een afgesloten weg, we moeten weer omrijden. En nu echt een flink eind. Maar we komen er toch. In Traben Trarbach doen we even boodschappen bij de Lidl en dan rijden we verder naar Mont Royal van Landal. We checken in en krijgen de sleutel. Als we de spullen binnen hebben gezet, doen we eerst een rondje om de spieren weer los te maken, daarna een frietje met kroketten (eten we bijna nooit meer) gehaald en dan naar het huisje. Na het eten even het internet op en de administratie bijwerken en dan gaan er twee vermoeide mensen als een nachtkaars uit ...
Het slot in Waal tegenover ons hotel
Aan het eind van de wandeling
 het uitzicht over een nachtelijk Krov



Geen opmerkingen: