Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 1 oktober 2019

Wandelen naar Reil

Ik heb voor dit midweekje 3 wandelingen gekozen. Omdat het vandaag een grijze dag is heb ik een wandeling op de gps gezet waarbij het uitzicht niet zo belangrijk is.

Vanmorgen hebben we eerst heerlijk verse broodjes gehaald bij de parkwinkel. Dan kan de wandeling beginnen. Het is heel grijs en het motregent, dus regenjassen aan. Een poosje laten kunnen we ze weer uitdoen want zonder regen is het eigenlijk te warm voor een jas. We lopen over de wijnhellingen naar Reil en daarna door het stadje, leuk die vakwerkhuizen. Dan gaan we de helling weer op en lopen door de bossen weer naar het park. Onderweg regent het wel weer, maar ach, we zijn toch al nat. Het was een lekkere wandeling van 16,2 km en we zijn toch wel wat moe.

's Avonds eten we in het parkrestaurant en het smaakt ons best.



Mooi, die verkleurende wijnbladeren


Vakwerkhuizen in Reil

Reil

Pompoenen aan de trap

Reil in de wijnhellingen



Geen opmerkingen: