Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 30 oktober 2019

Griekenland - Nederland 2019 was geweldig

We zijn weer thuis op Zakynthos na een lange, prachtige reis. We hebben in 5 weken een kleine 7000 km gereden en zijn veel landen doorgereden, maar we zijn niet overal gestopt om rond te kijken, misschien komen die een andere keer. We reden door Noord Griekenland, Bulgarije, Servië, Kroatië, Slovenië, Oostenrijk, Duitsland en Nederland. Op de terugreis kwamen we door België. Luxemburg, Frankrijk, Italië en Griekenland. We hebben zoveel gezien. De hele reis is beschreven in de voorgaande blogposten. Mensen vragen ons: "wat is jullie favoriete plaats?" Die is er niet, want overal waar je goed kijkt is het mooi, op de éne plek is het landschap mooi, op een andere plek zijn mooie gebouwen. Onze voorkeur gaat wel uit naar de natuur, maar nu waren we in Rome en dat was ook bijzonder. In de twee weken tussen de heen en terugreis zagen we familie en vrienden en het was een heerlijke tijd. Wat hebben we genoten van alle middagen en avonden met degenen die ons lief en dierbaar zijn. Nu blijft het nagenieten van alles.

Paracin - Servië

Bled - Slovenië

Weissensee - Oostenrijk

Kröv aan de Moesel - Duitsland

Oosterwijkse Plassen en Vennen - Nederland

Pisa - Italië

Rome - Italië

Colosseum in Rome - Italië

Pompeï - Italië

Vulkaan Vesuvius bij Pompeï

Lecce - Italië

Geen opmerkingen: