Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 10 oktober 2019

Twee weken in Nederland


Twee weken van allerlei bezoekjes. Heerlijk dat we de kinderen en kleinzoon weer zien, maar ook de bezoekjes aan vrienden en andere familie zijn heel bijzonder.

Maar er komen ook andere 'feestjes' bij. We gaan op woensdag 9 oktober naar een avondvullend optreden van Dennis van Aarssen, winnaar van The Voice 2019. En het was een super avond. Hij gaat het vast maken, ook in Amerika en wat leuk dat wij dan zullen zeggen dat we naar zijn eerste theatertour zijn geweest.


Op donderdag gaan we op de koffie bij onze oude buren op het Gersteveld, ons vroegere adres in Veenendaal en 's avonds gaan we uit eten met weer andere vrienden.


Vrijdag 10 oktober gaan we naar Dierenpark Amersfoort. Oudste zoon Marc werkt daar en hij en zijn vrouw Chavelli zijn erbij en wij krijgen dus een tour door het dierenpark met onze privé-gids. Zo hoor je van alles net een beetje meer. We zijn er een hele tijd en vermaken ons heel goed. 's Avonds eten we bij T-Rex in Putten, we hebben er heel lekker gegeten en dat adres is echt een aanrader. Kortom het was een heerlijk dagje.

Zaterdag zijn we de middag en avond bij vroegere vrienden van Leo. Deze zomer zijn ze op Zakynthos geweest. Inmiddels zijn dat nu ook vrienden van mij. Het is een heerlijk weerzien met een super dinertje met een heel lekkere citroenkip 😋 gebaseerd op de kotopoulo lemonato van Fidelio. Zo gezellig!

Zondag zijn we nog even bij Roy, Sara en Nouri en later hebben we een reünie van Leo met zijn nichten en neef (met de kouwe kant😉) die hij heel lang niet had gezien. Het is een geweldige avond.
Vanaf nu dus gewoon regelmatig.

Op maandagavond gaan we op weg naar mijn broer en zijn vrouw die in de buurt van Zwolle wonen en ook daar is het goed toeven en worden banden weer aangehaald.

Dinsdag is vriendendag. Leo gaat wandelen met vriend Dennes en ik doe een dagje sauna met mijn vriendin Petra. We genieten allemaal.

Woensdag verlaten we het huisje in Lunteren weer, het was een rustpunt in drukke tijden. 's Middags drinken we thee en koffie bij twee oud-collega's met wie ik nog steeds contact heb. Het is leuk om weer bij te praten.
In de avond hebben we een etentje staan met vriend Dennes en zijn vriendin. We eten bij Grieks restaurant Odyssey in Geldermalsen en het is heerlijk en heel gezellig.

Donderdag passen we op onze kleinzoon zodat zoon en schoondochter even hun handen vrij hebben.

Vrijdag is mijn verjaardag en dus hebben we 's avonds een etentje.
Aan het eind van die avond is het tijd om afscheid te nemen van onze zoons en schoondochters. We hebben het heerlijk gehad en we hebben genoten van onze tijd samen. Toch wel weer moeilijk om gedag te zeggen. Voor de zoveelste keer denk ik hoe blij ik ben met het video bellen ...
Dan rijden wij naar Vlijmen en slapen daar nog een nachtje.

Na een uitgebreid ontbijt en het opnieuw inladen van de auto op zaterdag is het ook tijd om daar afscheid te nemen ...

Dan gaan we op weg.

Geen opmerkingen: