Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 20 oktober 2019

Nancy, Frankrijk - St.Claude, Frankrijk 321 km

Na een heerlijk ontbijt rijden we tegen half 10 naar onze volgende stopplaats: Vasoul. Daar besluiten we bij een kop koffie en een donut om vandaag door te rijden naar St.Claude in de Haute Jura. Het is een prachtige omgeving, maar ook nu zien we er weinig van door de vele regenbuien. Pas na half 2 wordt het droog. Als we in St.Claude zijn blijkt de receptie van het hotel pas om 17 uur open te gaan. Het is half 4 dus doen we even een rondje door de stad. Om 5 uur checken we in. Het restaurant van het hotel in niet geopend vanavond, dus vragen we de meneer aan de balie of hij een ander restaurant weet. Hij belt even met iemand en vertelt daarna dat La Media open is vanaf 19 uur. We lopen dan hetzelfde rondje als 's middags en eten er heerlijk. Dan nog even terug lopen naar het hotel terwijl het alweer regent. Maar het bed is lekker en de kamer schoon, dus wij hebben het goed. Tussendoor krijgen we een berichtje van oudste zoon en schoondochter dat de vakantie naar Zakynthos voor volgend jaar mei is geboekt, een heerlijk vooruitzicht dus 😁.



Geen opmerkingen: