Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 25 september 2021

Naar Nederland sept.okt dag 1 Chartata-Igoumenitsa 400km

We beginnen met een stukje met de auto naar Zakynthos stad. En we kunnen zo de ferry oprijden nadat onze covid bewijzen zijn gecheckt. Dat was voor ons de eerste keer dat die op deze lijn werd  bekeken.

Vanaf Killini rijden we eerst een stukje de gewone weg maar we nemen als snel een alternatief dat we nog niet eerder hebben gedaan. Na een leuk stuk door het binnenland pakken we de richting naar Patras op en rijden we later over de Rio Antirrio brug. Het is verder weer een mooie route. Tegen 19u zijn we in Igoumenitsa en halen we de tickets op. Het is een heel gedoe met alle PLF's en covid bewijzen, maar het lukt allemaal. Daarna rijden we een stuk richting stad en we zoeken daar een restaurant bij de haven, waar we eerst van de zonsondergang genieten en daarna een hapje eten. En dan is het wachten op 22u, als we aan boord mogen. Morgen Italië, leuk.

Igoumenitsa 


Geen opmerkingen: