Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 3 augustus 2014

Naar Ederveen en Renswoude


22,6 km; 5 uur 45 minuten

We wandelen vandaag van huis uit. We komen langs Ederveen en Renswoude.
Het is een heerlijke, lange wandeling, met heel veel afwisseling. Er zijn smalle asfaltweggetjes, maar ook paadjes langs de akkers. Vlak voor Ederveen komen we op een zandweg waar heel veel bramenstruiken staan en gelukkig voor ons zijn er al veel rijp. We hebben een speciaal een doosje meegebracht om ze te plukken en mee te kunnen nemen. Dat wordt smullen vanavond. We komen langs Huis Ederveen en langs Kasteel Renswoude. We komen vaak op een paadje dat we zeggen: he, hier zijn we al eens geweest. Dat was dan een klein stukje van een andere wandeling. Maar dat maakt niet uit, het is een mooie wandeling. Als we in Veenendaal komen, lopen we even bij de McD naar binnen voor een ijsje en een milkshake. Daarna kunnen we het laatste stukje ook nog even doen.


Paadje met braamstruiken
Smalle paadje naast een maisveld
Kunst? Wij weten het niet, maar wel leuk
Haan wat ben je mooi
Mais met klokwinde
Ook al mooi
Een verzamelpunt van klompenpaden
Kasteel Renswoude
Al die pluisjes
De paden op, de lanen in
Mooie Hollandse wandeling
Afgesloten met een Griekse yoghurt met Hollandse, vers geplukte bramen

Geen opmerkingen: