Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 1 augustus 2014

Harsloërpad, weer een klompenpad


Fietsen: 10,3 km; 1 uur 10 minuten
Wandelen: 13,2 km; 3 uur 22 minuten

Een mooie dag belooft het te worden en overdag ben ik vrij, dus besluiten om maar weer eens ergens een rondje te doen. We gaan met de fiets een stukje zuidoostelijk van Veenendaal. Daar ligt één van de Klompenpaden die we al eens hebben gelopen: het Harsloërpad. Maar dat was alweer in 2012, dus die lopen we nu de andere kant uit.
Het zijn routes die klompenpaden, wel wat stukjes asfalt, maar ook grindwegen en zandpaden. Op deze wandeling loopt de route ook vaak langs akkers en door weilanden. Schapen lopen op onze route, er zou een stier rondlopen en koeien staan rustig te kijken bij een brug waar wij over moeten. Heel leuk. Het is goed warm, geen draadje droog meer aan ons lijf. Maar na de wandeling en het fietsritje terug wacht er een heerlijke douche en dan nog even relaxen voor er weer gewerkt wordt.


Gelukkig was hij niet in de buurt
Een korenveld met een prachtige veldbloemenrand eromheen
Een nieuw landgoed: Landgoed De Lieskamp
Op landgoed De Lieskamp
Bloemen en vlinders, het blijft mooi
Zomaar een watertje
Pas op: loslopende koeien
Een echt klompenpad

Geen opmerkingen: