Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 15 november 2015

Epen - Zuid Limburg



14,3; 3 uur 43 minuten
5 km voor het etentje

Als we op ons Griekse eiland zijn, hebben we tussen de wandelingen rustdagen, want dan is het
heerlijk om gewoon niets te doen en in de zon te liggen, wat in het water te zitten en een boekje te lezen. En dat is hier dus wel wat minder. We hebben geen zin om de hele dag in het huisje te zitten en gaan er dus weer op uit.
Vandaag gaan we richting Epen, het 1e gedeelte van de route naar het Drielandenpunt bij Vaals.
We komen door kleine dorpjes, Pesaken, Crapoel, Landsrade. We lopen door het Gulpdal en door het Kruisbosch. Even later komen we ook door Schweiberg en daar moeten we even oppassen want er is  een strijd gaande voor de Limburgse veldrit en mtb competitie om de Jos Feroncup. Op het moment dat wij er lopen zijn de aspiranten aan de beurt, die met verbeten gezichten door de modder crossen.
Er staat een heel flinke wind, met zware windstoten. Als we in Epen zijn valt er vlak voor onze neuzen een tak van een boom. Ja wandelen is op eigen risico. Op de terugweg komen we over het terrein van de Limburgse Golf- en Countryclub. Prachtige groene velden en maar een paar mensen die genieten van hun partijtje golf. Door bossen en over velden komen we weer in de buurt van Gulpen en met een bocht lopen we weer op Euverem aan. We zijn vandaag wel helemaal uitgewaaid, maar ... het is droog gebleven en dat kan volgens mij niet iedereen in Nederland vandaag zeggen.

's Avonds lopen we naar Gulpen om heerlijk te genieten van een etentje in Grieks restaurant "Athene". En het was weer overheerlijk en een heel gezellig plekje.

Modder happen voor de Jos Feroncup
Het Limburgse land
en nog eens met wat zonnenstralen erbij
De kerk van Epen
Epen
Op en neer
Heel smalle paadjes
Wat zijn jullie mooi
Yamas, in Grieks restaurant "Athene" in Gulpen

Geen opmerkingen: