Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 22 november 2015

Natuurwandeling Landgoed Prattenburg


18,4 km; 4 uur 16 minuten

Het plan was om een stuk vanuit huis te lopen, de rode route. We lopen naar het Amerongse Bos met daarin Landgoed Prattenburg. Opeens staan we bij een bord dat we nog niet eerder op onze wandelingen hier hebben gezien: Natuurwandeling Landgoed Prattenburg. Als we die erbij doen wordt onze wandeling natuurlijk wel een stuk langer, 6,4 km langer. Maar het weer is goed en de benen voelen goed, dus dachten we: laten we het maar doen, de groene route erbij dus. Het is een mooie wandeling die over de mooiste plekjes van het landgoed gaan. Dennenbossen, bossen met loofbomen, heide, beukenlanen, het is heel afwisselend, dus zeker de moeite waard om in een ander jaargetijde nog eens te doen, want nu is echt alles kaal.
We hebben de paraplu's bij ons en een paar keer wordt de lucht echt donker, maar het zijn maar enkele druppels die daaruit komen. Als we weer in Veenendaal zijn en bijna in het uitgestorven centrum lopen worden we overvallen door een flinke hagelbui. Ja, daar was voor gewaarschuwd, winterse buien. Maar we zijn bijna thuis, het begint alweer te schemeren.

Natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug
Het is ook hier NAT
Heide tussen Veenendaal en Elst (U)
Kasteel Prattenburg
En nog een paar stoeltjes

Geen opmerkingen: