Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 26 augustus 2020

Midden en noord Griekenland dag 1 Naar Loutra Ypatis


De vorige trip over de Peloponnesas en Kreta is zo goed bevallen dat we nog zo'n reisje willen doen. We hebben steeds al in ons hoofd gehad om ook het uiterste noordoosten van Griekenland eens te bekijken en onderweg daar naar toe vinden we vast nog veel meer mooie plekken.

Vandaag staat de wekker op 6 uur want we willen de ferry hebben van 7.45 u. De kaartjes zijn online al gekocht en de benodigde formulieren ivm covid19 zijn ingevuld. we zijn dus op weg. Als we 5 minuten op weg zijn kom ik tot de ontdekking dat we wat toiletspullen zijn vergeten. Dus weer terug. Goed begin! Maar gelukkig zijn we altijd ruim op tijd dus dat lukt allemaal prima.

Om 9 u arriveren we in Killini en vandaar gaat de route eerst naar Patras dan nog een klein eindje snelweg en een broodje en een kop koffie en dan gaat de routeplanner op snelwegen vermijden. En het is weer een mooie route door de bergen en het eindigt op een soort hoogvlakte in het plaatsje Loutra Ypatis, waar het 1e hotel is, hotel Anexis. En 's avonds na een heerlijke maaltijd met wijn, ouzo en Griekse koffie is het goed rusten. 





Geen opmerkingen: