Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 27 juni 2021

Dag 4 Florence - Peschiera del Garda 308 km

Na een prima nacht en een goed ontbijt beginnen aan onze 4e reisdag. TomTom heeft er vandaag zin in hij leidt ons precies over de route die ik in gedachte heb, voor de verandering. Als je ziet dat een route 300 km is dan denk je dat je er in een hupje bent, maar niet dus als er grote stukken zijn waar we maar 40 of 50 km/u mogen rijden. Het voordeel is wel dat je gewoon veel meer ziet. Florence komen we simpel uit, het is zondag en dus niet zo druk. Vanuit het heuvelachtige Toscanen rijden we de Appenijnen, nu de noordelijke, weer in. Ik heb een stukje gevonden over een mooie route, de ss12. De weg vormt een lange noord-zuidroute door Noord-Italië, vanaf Pisa via Modena, Verona en Trento naar de grens met Oostenrijk op de Brennerpass/Passo del Brennero. We rijden er een gedeelte van en het is inderdaad een prachtige route met mooie vergezichten. Nu zien we het andere gezicht van de zondag. Honderden wielrijders en motorrijders hebben deze mooie zondag ook uitgezocht om te toeren. Het is heel erg druk. Na twee heel drukke dorpen, waar de straten vol staan met fietsen en motoren, wordt het opeens weer rustig. De rest van de weg is het prachtig én rustig. Tegen 17u. komen we aan bij het Gardameer, in Peschiera del Garda, waar Hotel La Favorita op ons wacht.

Na de administratie wandelen we door de straten van Peschiera en eten een hapje.




Geen opmerkingen: