Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 28 juni 2021

Dag 5 Peschiera del Garda I- Grainau D 359 km

We zijn voor ons doen vroeg op maar we doen lekker rustig aan. Douchen, ontbijten, spullen bij elkaar pakken en dan zijn we klaar voor de volgende etappe. We rijden langs de oevers van het Garda meer naar het noorden. Het is goed druk in de kleine stadjes langs het meer, maar het ziet er gezellig uit. Voorbij de noordpunt van het meer pakken we weer een stuk van de nationale route SS12 mee. Opnieuw hebben we mooie vergezichten en rijden we langzaam op Oostenrijk aan. Vlak voor de grens doen we een drankje en een apfelstrudel. Lekker hoor! In Oostenrijk rijden we ook over de B genummerde wegen en we zijn er in een uurtje doorheen. Dan verder in Duitsland en rijden naar Grainau, vlakbij Garmisch Partenkirchen. In het hotel wordt gevraagd naar onze vaccinatie die we via mail aan het moeten sturen. Als alles is geregeld lopen we een rondje door het dorp en eten in restaurant Bosno. Als we weer in het hotel zijn is het inmiddels kwart over 10. Nog even wat zaken voorbereiden voor morgen en dan naar bed.

Gardameer

Gardameer en de bergen


In Oostenrijk


Hotel Quellenhof

De Zugspitze


Geen opmerkingen: