Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 29 juni 2021

Dag 6 Grainau - Ochsenfurt

In hotel Quellenhof hebben we een fijn ontbijt en daarna gaan we weer op pad. Ik laat TomT de route uitzoeken met dezelfde voorwaarden als steeds: snelwegen vermijden! En ja, hij vermijdt de autobahn, maar even later komen we op een B-weg en die is ook vierbaans en daar moet je dus doorrijden. Ik leid ons er weer vanaf en laat een alternatieve route berekenen en dat gaat prima. Het is heerlijk weer, zon met wat wolken. Rond 13 uur maken we weer een ruststop en drinken we wat en eten een galaktboureko (een Grieks dessert: bladerdeeg met pudding) op een terras van een Grieks restaurant dat Leo opeens langs de weg zag. We maken een praatje met de mensen die er werken, dat is gewoon leuk. Na de pauze rijden we nog een paar uur voordat we in Ochsenfurt aankomen. De Gasthof ligt aan de hoofdstraat en het ziet er gezellig uit. Hier wordt ook ons vaccinatiebewijs gecheckt, maar alles is in orde. We brengen de spullen op de kamer en zijn van plan om meteen een rondje te doen, want de lucht ziet er erg donker uit. Als we naar buiten stappen barst de bui al los en even later knallen de donderslagen door de lucht. Geen wandelingetje dus en we eten vanavond hier in Gasthof zum Zauben.

Een gezellig terras om iets te drinken

Leuke dorpjes

en prachtig weer

Vakwerkhuizen


Buitje!!! 

Geen opmerkingen: