Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 18 november 2012

Kijkduin en Monster


Track bekijken en downloaden
13 km; 3 uur

Vandaag leggen we een bezoekje af bij schoonzus en zwager en als we dan toch daar in de buurt zijn gaan we er ook wandelen. We krijgen een tip om eens te kijken bij de strandopspuiting bij Monster. We maken er een leuke wandeling aan vast en lopen zo weer een stuk. Het is druk aan de kust. In Kijkduin komt de Goedheiligman aan en dus wordt daar een heel programma van Sinterklaasliedjes afgespeeld. Maar het is vanmiddag ook prachtig zonnig weer en dan trekken er toch veel mensen naar het strand. We lopen op de heenweg over een fietspad langs het strand en hebben zo goed zicht op de uitbreiding van het strand, de zandmotor noemen ze het.
Bij Monster aangekomen makken we een draai naar links en lopen door de duinen en over de camping Ockenburgh terug naar Kijkduin. Daar komen we tot de ontdekking dat er niet alleen zandduinen zijn, maar ook puinduinen, daar hebben ze een leuke bal van puin bij geplaatst.

De zandmotor
De "Puinbal" op de puinduinen


Geen opmerkingen: