Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 2 november 2013

Op de hoek van Holland


19,3 km; 4 uur 30 minuten

Ook vandaag zijn we hemelsbreed niet zo ver weg geweest, maar met de auto rijdt je er toch nog wel even over, We zijn richting Hoek van Holland gereden. In Heenweg hebben we de auto neergezet, maar kwamen er pas op de terugweg weer :)
Eerst lopen we door het Staelduinse Bos, daarna gaan we richting de waterweg en richting kust. We komen langs de grote boten van STENA-LINE die naar Harwich en weer terug varen. Dan wandelen we een eind langs het strand. Hier zijn een aantal strandtenten en ook wat winkeltjes. Het is hier in de zomer vast gezellig. Misschien maar eens gaan kijken in augustus of zo. Bij 's Gravenzande gaan we weer het land in en lopen op de grens van dit plaatsje langs de vele kassen die dit gebied heeft. En dan komt Heenweg weer in zicht. Op het strand is het altijd leuk lopen, dus hebben we het weer naar ons zin gehad. Het is de hele tijd redelijk droog gebleven, soms een klein spettertje, maar in de auto komt er een flinke bui los, gelukkig zitten we droog. 

Vuurtoren in Hoek van Holland
Spreek voor zichzelf
Nagedachtenis
De Hoek
Van Hoek van Holland naar ...
Dit, maar dan in augustus
Kassen tot zover het oog reikt
Wij denken dat ze hier komkommers kweken

Geen opmerkingen: