Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 4 november 2013

Toch nog naar de zon

De tickets zijn binnen voor een heerlijke bijna 2 weken naar Tenerife. We zullen zijn in Hotel Fiesta Paraiso Floral. Het klinkt mooi. Ik ben druk bezig met het maken van routes voor een paar leuke wandelingen, al zal het soms weinig met wandelen en veel met hiken te maken hebben. De plaatsen waar in ieder geval hike plannen liggen, zijn Masca, op de kaart bij het rode gedeelte bij de westelijke punt. Het is de afdaling vanaf het dorp Masca door de barranca (kloof) naar zee en met de boot naar de bewoonde wereld. Ons hotel is vlak bij Adeje en daar vlak boven is de Barranco de Infierno (Hellekloof), voor die wandeling hebben we geen openbaar vervoer nodig en kunnen in principe dus gewoon maken. En we willen nu echt naar de Pico del Teide. We waren twee keer eerder op Tenerife maar toen was het weer op de Teide steeds heel slecht. We hopen dat het nu wel gaat lukken.
We hebben er beperkt internet, maar ik hoop dat we de wandelingen in ieder geval op de blog kunnen zetten. We hebben er zin in.




Geen opmerkingen: