Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 19 juli 2014

Weekend met Petra en Ben: zaterdag

Petra en Ben zijn dit weekend weer bij ons. Zaterdagmiddag was het heel erg warm en dus zijn we eerst naar onze Italiaanse Gelateria Valentino gegaan om daar een heerlijke Spaghetti alla frutta te eten. Spaghetti-ijs met vruchten, echt het proberen waard.
's Avonds heb we een griekse maaltijd op tafel gezet: Vlees met Griekse kruiden, Griekse salade en wat frietjes erbij. Voor het toetje had ik op het internet gezocht naar het recept van de Frigania. Het toetje dat we op Zakynthos al een paar keer hebben gegeten. Maar dus niet te vinden in de Nederlandse Griekse kookboeken. Gelukkig wel na wat zoeken op internet, maar dan wel in het Grieks. En ons Grieks is nog niet zo goed dat ik alles uit een recept kan vertalen. Dus dat laat ik dan door Google-translate doen. Heel handig, maar je krijgt soms vreemde opdrachten: download van het vuur of leg de toast aan de ene kant naar de andere. Maar goed, het is prima gelukt. Petra en Ben hebben de wijn meegebracht, dus een gezellig etentje kan beginnen, heerlijk op het balkon bij boven-normale temperaturen. En na het eten is het nog lang gezellig ...



Geen opmerkingen: