Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 22 oktober 2021

Dagen met kinderen en kleinkinderen

We genieten volop als we bij kinderen en kleinkinderen zijn. De oudste kleinzoon kent ons nu en we hopen dat hij ons straks ook nog goed kent als we alleen nog maar te zien zijn op laptop of telefoon. De jongste laat steeds een brede lach zien.

Op woensdag hebben we afgesproken met oudste zoon en schoondochter. Hij zou iets bedenken om te gaan doen met z'n 4en. We gaan naar Den Helder, want daar is de walrus gespot die de laatse dagen in Nederland verblijft. En waarachtig we zien haar zwemmen in een woeste zee. Ze laat zich zich steeds een paar keer zien en duikt dan onder het oppervlak. Als we Frija, want zo heet de walrus, hebben gezien lopen we nog een eindje op de dijk en zien ook nog een zeehond. Nog even en dan keren we om, want het is flink koud, we krijgen zelfs een hagelbui over ons heen. Na nog een blik op Frija te hebben geworpen, lopen we naar de auto, binnen is de temperatuur beter, we zijn verkleumd. Deze dag zullen we ons blijven herinneren.





Geen opmerkingen: