Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 2 oktober 2021

Naar Nederland sept.okt dag 8 Fontenoy-le-Château - Berg en Terblijt, Nederland 441 km

Oorspronkelijk was het plan dat we naar Durbuy in  België zouden overnachten, maar we hebben toch besloten om nog een eind aan vast te knopen, zodat we morgen ook zonder snelwegen naar het midden van het land kunnen rijden.
En het is een mooie route, door veel kleine stadjes en dorpen en bos, heel veel bos. In Tongeren in België moeten we ineens heel veel omrijden, wij denken dat er een wielerwedstrijd is. Maar alles komt goed, we arriveren mooi op tijd in Berg en Terblijt bij hotel De Lange Akker. En vanavond eten we bij een Grieks restaurant, lekker😋
En het was echt heel lekker, het was een heel druk restaurant, maar absoluut een aanrader, Grieks specialiteiten restaurant en Aphodite in Berg en Terblijt. 

Onderweg bij Tour

Stifado en moussaka, HEERLIJK! 


Geen opmerkingen: