Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 26 oktober 2021

Terug naar Zakynthos dag 1 Amersfoort - Staufenburg D 391 km

De laatste dag in Nederland is een dag vol emoties. 's Morgens nemen we afscheid van onze lieve vrienden Petra en Ben, 's middags van Roy, Sara en onze lieve kleinzoons, 's avonds van Marc en Chavelli. Het blijft toch moeilijk, maar we zien ze allemaal heel regelmatig via de computer en eind maart komen we weer.

Maandagochtend vertrekken we vanuit Amersfoort naar midden Duitsland, naar Staufenburg. Ik heb daar een hotel geboekt, maar het wordt geen positieve ervaring. En dat is eigenlijk de eerste echt slechte ervaring in al die jaren van hotelnachten. We komen binnen in een naar rook ruikende ruimte, de vloer van onze kamer plakt en een laken is niet schoon. Inmiddels is het donker, dus besluiten we om te blijven, maar blij zijn we niet. Ik moet eerlijk toegeven dat het ontbijt goed was, gelukkig maar.

Geen opmerkingen: