Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 10 oktober 2021

In Nederland oktober 2021

Allerlei bezoekjes leggen we af, maar natuurlijk hebben we ook veel tijd voor onszelf. We brengen de nachten en soms overdag door op landgoed Klein Bijlaer, op een mooie boerderij met hond Guusje, kippen, geitjes en een gans.

Klein Bylaer is onderdeel van een groter natuurgebied dat bekend staat als Het Paradijs. Landgoed Groot Bylaer ligt meer naar het westen en is ook onderdeel van dit natuurgebied. In het gebied is een 10 kilometer lange wandelroute uitgezet, het Paradijspad. Dit is een ‘klompenpad’, een wandeling zoveel mogelijk op onverharde paden.Wat er nu rond Klein Bylaer te zien is, is een landschap waarin de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Alle elementen van een historisch boerenbedrijf zijn nog aanwezig: boerderij, akkers, graslanden, heide, bossen en het oorspronkelijke waterbeheersingsstelsel. Vooral vogels hebben veel profijt van een afwisselend cultuurlandschap als Klein Bylaer.

We maken verder korte wandelingen en we zijn gisteren naar de tweede theatershow van Dennis van Aarsen (winnaar van de Voice 2019) geweest. En we hadden een geweldige avond.











Geen opmerkingen: