Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 29 oktober 2021

Terug naar Zakynthos dag 5 Matulji Kroatië - Sibenik Kroatië 230 km

Het hotel 'FouRoomotel' waar we sliepen was super, je raadt het misschien al, er waren 4 kamers en een ruimte waar het ontbijt werd geserveerd. We waren de enige gasten en de eigenaar ging er, na de uitleg van dat wat we nodig hadden, vandoor. We hebben gegeten in een restaurant vlakbij, geen zin om veel te lopen, we hebben allebei spierpijn van de dalende kilometers in Zell am See. Maar het is allemaal prima voor elkaar.


Nu rijden we langs de Kroatische kust en volgen de D8, de kustweg, tegenwoordig beter bekend als de E65. Het is absoluut niet de snelste of meest efficiënte route, maar dat is juist de bedoeling! Het is namelijk wél één van de mooiste wegen ter wereld om te rijden.
Tegen 16 uur zijn we in Sibenik, in Hotel Jabran. We kijken uit over zee en later op de avond lopen we een stukje langs de kust en eten we een hapje.






Sibenik

Sibenik 






Geen opmerkingen: