Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 22 oktober 2022

Dag 1 terug van Voorthuizen naar Kassel in Duitsland 380km

Na drie heerlijke en overvolle weken is de tijd toch gekomen om te beginnen aan de terugreis. Het plan was om kortere routes te maken, maar dat is voor vandaag maar een beetje gelukt. Doordat er geen plek was in het stadje waar we wilden gaan overnachten, moesten we verder reizen en dat bleek toch lastig op de zaterdagavond. Dus toch wat meer kilometers, maar vanaf morgen gaat het anders. Maar het was toch een mooie dag. Prima weer om een eind te rijden, de zon kwam erbij en daardoor kwamen de bomen in hun herfstkleuren prachtig uit.
In het hotel Am Sonnenhang bleek dat we weer mondmaskers moeten gaan dragen in besloten ruimtes.  Straks gaan we kijken of we iets kunnen gaan eten, maar eerst moesten de vaste taken even worden uitgevoerd.

Een kleine greep van de plaatjes van Nederland in de herfst

Geen opmerkingen: