Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 27 oktober 2022

Terug dag 6 Rondje Balatonmeer

Gisteren hebben we besloten om een rondje Balatonmeer te gaan doen, niet wandelend maar met de auto, want het is ruim 200 km. Als we de gordijnen open doen blijkt dat het heel erg mistig is. Gisteren is het ook op getrokken en dus hopen we er het beste van. Maar om 11 uur zit het nog potdicht en dan heeft het geen zin om dit te doen. Maar gelukkig merken we dat de mist dunner wordt en om 12 uur besluiten we om maar weg te gaan. Het eerste half uur heb ik er een zwaar hoofd in, we zien het meer niet eens. Maar dan zijn er opeens kleine stukjes blauw te zien boven ons en even later laat de zon zich helemaal zien en wordt het alsnog een zonovergoten dag. De omgeving is heel mooi, maar ergens had ik verwacht dat er hier en daar wel mooie doorkijkjes zouden zijn naar het meer, maar die komen we niet echt tegen. Maar evengoed was het de moeite waard, een mooie dag.

De donzig uitziende wolk mist hing die ochtend
over het hele meer én de omgeving


Een klein stukje meer van Balaton


Geen opmerkingen: