Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 30 oktober 2022

Terug dag 9 van Kruševac in Servië naar Veles in Noord-Macedonië 326 km

Bij het vertrek vanuit Kruševac is het maar een heel klein beetje mistig, we kunnen goed om ons heen kijken. We rijden nog steeds door een redelijk vlak landschap, maar we zien al wel veel bergen om ons heen. Bij de grens tussen Servië en Noord-Macedonië worden we eerst uitgebreid gecontroleerd door de Servische douane en even later nog een keer door de Macedonische douane, ze willen echt van alles weten en ook of we nog iets hebben aan te geven. Nou, nee dus. Tegen 3 uur komen we aan bij hotel Romantique Veles. Het is er stampend druk op het terras, natuurlijk, het is zondagmiddag en het is prachtig mooi weer. Vanavond wordt het vast rustiger want de temperatuur daalt een stuk in de avond.

Geen opmerkingen: