Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 28 oktober 2022

Terug dag 7 van Balatonfured in Hongarije naar Ilok in Kroatië 310km

We rijden vanuit Balatonfured naar Ilok in het meest oostelijke puntje van Kroatië. Vanaf het moment dat we wegrijden tot tegen 14 uur rijden we in een mistig en grijs landschap, van de omgeving zien we niets. Bij de grens met Kroatië staat een kilometers lange file van vrachtwagens. We zijn brutaal en rijden die lange rij voorbij omdat we denken dat zij veel langer tijd nodig hebben aan de grens. Dat blijkt waar, maar evengoed duurt het voor ons ook een half uur voor we de grenshokjes voorbij zijn. Eigenlijk is het wel vreemd om te moeten wachten als je van het ene Euroland naar het andere rijdt. Als we weer rijden trekt langzaam de mist op en blijft er weer een blauwe hemel over, wel leuker om iets te kunnen zien.

Aan het einde van de middag maken we nog even een wandelingetje naar de Donau, het avondlicht maakt het mooi.

Leuk idee. De gordijnen van de kamer met zicht op het meer

Ilok

De Donau


Geen opmerkingen: