Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 29 oktober 2022

Terug dag 8 Van Ilok in Kroatië naar Kruševac in Servië 317 km

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we ook vandaag in de mist, we kunnen een paar honderd meter rondom ons zien. Gelukkig is het na een paar uur weer opgeklaard en hebben de bomen en struiken weer de mooie kleuren van de herfst. Rond half 4 willen we inchecken bij hotel Golf, de receptionist kan mijn naam niet vinden, dus vertelt hij dat we aan de overkant moeten zijn bij het 'oude' hotel. Ik loop er naar binnen en sta gelijk in een overvol restaurant waar de gasten van een bruiloft naar een spreker luisteren. Gauw de deur weer dicht gedaan en dan de echte receptie op zoeken. Ik heb inderdaad hier geboekt. Voorlopig horen we de gezelligheid van de bruiloft ook goed op de kamer en wie weet gaan ze de hele nacht door😁.

's Avonds willen we wel iets eten. Maar het restaurant van het hotel is helemaal vol met feestgangers, gelukkig zijn er op de overloop ook tafeltjes en daar kunnen we gewoon gaan zitten en iets eten. We doen eigenlijk volledig mee met het feest en het is echt gezellig. Als wij klaar zijn met onze maaltijd is de muziek beneden ook afgelopen en dan is de rest van de avond ook rustig. Dus nu komt een lange nacht, want de tijd gaat een uur terug. Welterusten😴

De binnenplaats van Hotel Villa Iva

Een kleine wereld


Leuke fontein in Kusevac


Geen opmerkingen: