Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 24 oktober 2022

Terug dag 2 Kassel D - Selbitz D 266 km, dag 3 Selbitz D - Ceske Budjovice 302 km

Sommige dagen gaan soms net iets anders dan we willen. Zaterdagavond wilden we wat gaan eten, maar langzamerhand ontwikkelde het hoesten van ons samen zich tot een continue dreun, en we bedachten dat andere gasten dat niet erg prettig zouden vinden en dus hebben we maar iets gehaald en dat in het hotel gegeten. De nacht was ook niet echt een succes waardoor we niet fit in de auto stapten en het dus heel rustig aan hebben gedaan. Gisteravond hebben we niet gegeten, maar wel een heel lange, goede nacht gemaakt met daarna een lekker ontbijt. Inmiddels kwam de regen met bakken de lucht uit en dat is de hele dag zo door gegaan, dus een grote grijsheid was ons uitzicht vandaag. Maar gelukkig gaat het met de verkoudheid beter. Dat is in ieder geval positief en het weer zal vast niet zo slecht blijven.





Geen opmerkingen: