Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 22 juni 2010

Buien en mooie wandeling


Gisteren was het al duidelijk, de hittegolf was over. Het was gisteravond niet meer zo heel erg warm en ook vannacht viel de warmte mee. Vanochtend kregen we een paar flinke buien mee, maar na de middag klaarde het al snel op. De bedden bij het zwembad waren allemaal kletsnat en dus vatten we het plan op om maar weer een mooie wandeling te maken.


We zijn via een omweg, tussen de olijfbomen door naar Alykes gelopen en vandaar wilden we gaan kijken of we bij een paar huizen konden komen die we vanuit ons huisje, aan de andere kant van de baai kunnen zien. Dat is helemaal gelukt en dus zagen we nu de baai vanuit een andere hoek. Langs heel veel smalle weggetjes zijn we verder gelopen en hebben een heerlijke sorbet gegeten tussendoor. Daarna langs de druiven en olijven onze weg weer terug gevonden. Bijna 14 km was het loopje, omhoog en omlaag. We zijn blij met dit plekje.






Geen opmerkingen: