Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 1 juni 2010

Mooie wandeling

Dinsdag vandaag. Vanochtend was het behoorlijk bewolkt. Het weerplaatje zegt 26 graden, maar er is een noordelijke wind en het voelt heel fris. Een perfekte dag dus om een pittige wandeling te maken. We hebben bijna 8 km gewandeld, geklommen, over rollende steentjes gelopen en daar dik 3 uur over gedaan. Het pad ging redelijk omhoog en later dus weer omlaag, wat ook voelbaar was in onze benen. Maar wel een gave wandeling, Het was jammer dat er veel bewolking was, want we hadden op sommige plekken een schitterend uitzicht over het eiland. Misschien in de komende weken nog eens doen.




1 opmerking:

Petra en Ben zei

Hallo lieve mensen,
Dat klinkt goed een heftige wandeling van maar 8 km. Maar ja berg op en berg af, dat is goed te voelen in je spieren. Maar gelukkig kunnen jullie daarna heerlijk op het terras genieten van een glaasje ouzo.
Hier in Nederland gaat het de goede kant uit, van het weekend wordt het ook mooi weer, dus wij kunnen ook een beetje dat vakantiegevoel hebben.
Geniet er lekker van.

Liefs P&B