Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 4 juni 2010

PFFFFFFFFF

Vandaag was een vermoeiende dag, maar zeker de moeite waard.
Vanochtend gingen we met de bus van 10 uur 40 uur naar Zakynthos-stad. De bus ging dus redelijk op tijd en na 40 minuten waren we in de hoofdstad. We zijn eerst naar de haven gelopen en daarna door het centrum. Maar wij zijn geen van beiden stadswandelaars, dus dat was snel bekeken. Er blijkt bovenop een rots naast de stad een vesting te zijn uit de 17e eeuw, waar je rond kunt wandelen. En van waaruit je een geweldig uitzicht hebt over de stad. Dus de stoute schoenen aangetrokken en de beklimming begonnen, dat kostte wel menig zweetdruppeltje.
Een van de fotos laat het weggetje er naartoe zien. Maar de beloning was geweldig. Een schitterend uitzicht en hele oude vestingresten, mooi om te zien en het was er erg rustig. Na een ijsje en een drankje de route terug begonnen. Door olijfgaarden en wijngaarden. Langs huisjes met de kleurigste planten en bloemen.
Met flinke vermoeide benen en voeten kwamen we na 24 km weer aan bij ons huisje, waar we wel even in bad wilden, maar ja het warme water was op.
Maar dat bad komt wel, een heerlijke dag om op terug te kijken.


1 opmerking:

Petra en Ben zei

Beste Marlies en Leo,

Ik zie dat jullie prachtige foto's tijdens een lange wandeling hebben gemaakt. Geweldig.
Geniet er nog maar lekker van. Petra en ik zullen dat ook volgende week maandag doen als wij op vakantie gaan.

hartelijke groet van Ben.