Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 23 juni 2010

Weer regen en opnieuw kilometers gemaakt


En de temparatuur is een eind gezakt, vannacht waren er weer buien en ook vanochtend was het grijs. Maar tegen de middag waren er al weer hele grote stukken blauw te zien. Het weer was dus opnieuw heel goed voor een mooie wandeling. Ook was de lucht helder en dus waren er weer mooie vergezichten. We zijn langs de berghelling zuidwaarts gelopen. Het plan was om vanuit Kalithea de helling op te lopen en dan bovenlangs terug te komen. Maar we konden het goede pad niet vinden en dus zijn we dezelfde weg terug gelopen. Maar een dorp verderop vonden we een smal weggetje wat toch omhoog ging en dat zijn we opgelopen. En ja hoor, we kwamen nu op het pad terecht waar we eerder al op hadden moeten komen. Omdat het zo helder was hadden we hele mooie uitzichten. De voeten worden wel goed gevoeld nu. Opnieuw bijna 14 km en vier en een half uur gelopen. Heerlijk!!!!










1 opmerking:

Petra en Ben zei

Hallo lieve mensen,

Het is toch heerlijk als je zo kan genieten van al het moois. Hier in Nederland is het goed weer en de vooruitzichten zijn ook goed. Dus het wordt niet afzien als jullie terugkomen. Geniet van de laatste dagen en alvast een hele goede reis terug.

liefs
P&B