Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 12 juni 2010

Lekker weertje, beetje warm


Het was erg warm vandaag en dat is al een paar dagen zo. De temperaturen stijgen boven de 30 graden en dat nodigt alleen maar uit tot rustig aan doen. Maar vandaag wilden we toch maar weer een stukje gaan lopen en we hadden besloten om pas tegen half 5 weg te gaan en zo het warmste gedeelte van de dag te mijden. We hadden bedacht om de weg maar eens een stuk naar het noorden te volgen en dan een kiezelstenen weg in te gaan en terug te lopen. Het eerste stuk ging flink omhoog en je kunt je voorstellen dat dat wel zweetdruppeltjes kostte. Onderweg stopte er een mevrouw die ons in het grieks vertelde dat het nog een heel eind was en dat we wel mee mochten rijden. We hebben haar verteld dat het goed was en dat we wisten dat het nog ver was, voor ons in feite niet zo ver, want het was maar 4 kilometer naar de splitsing. Dat viel dus best mee. We konden vanaf de hoger gelegen weg weer heel mooi over het eiland kijken en zagen zelfs het zuidoostelijke puntje waar we dinsdag met de auto zijn geweest. Weer een leuke wandeling, achteraf bleek het toch nog 11 km, best heftig in deze hitte.






Geen opmerkingen: