Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 28 september 2017

Belgrado (Servië) - Sofia (Bulgarije)

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt verlaten we hotel Hedonic en rijden opnieuw weg van de snelweg. Later deze dag rekenen we uit dat we deze dag ongeveer 325 km. zouden rijden, en dat we er 3 en een half uur over zouden rijden als we op de snelweg zouden blijven. Wij hebben er vandaag ruim 6 uur over gedaan. Maar zeg nou zelf, waar kom je op de snelweg koeien tegen en rijden er mini-tractortjes met bossen hout voor je uit. Dus is het gewoon erg leuk om te doen en Leo blijft zeggen dat hij dit leuker vindt dan de snelweg, maar natuurlijk wel vermoeiender. Maar als we op onze kamer in het hotel in Sofia komen vergeten we die vermoeidheid snel. Het is een echte suite, ik kijk maar even snel of ik bij het boeken niet iets over het hoofd heb gezien. Maar de mail van Booking.com schrijft dat we echt ongeveer 45 euro zullen betalen. We gaan het morgenochtend bij het afrekenen merken 😉. We 'dineren' hier in het restaurant en het smaakt allemaal heel goed. De tijd hebben we inmiddels een uur vooruit gezet en dus leven we alweer op de Griekse tijd.




Snelverkeer?

Pas op: koeien op de weg


Geen opmerkingen: